Holidaysuites.be

Een nieuw jaar vol vakantiedagen

De vakantieverdubbelaar

Een nieuw jaar, dat betekent niet alleen nieuwe kansen, maar ook nieuwe mogelijheden om slim om te gaan met je verlofdagen. We hebben onze 'vakantieverdubbelaar' geüpdatet met de nieuwste informatie voor 2024. Als je de dagen goed optelt dan geef jij 24 dagen op voor maar liefst 68 dagen vakantie. Neem alvast je pen en papier en start met het noteren, want er zit heel wat interessants bij.

Hoe kan je nu langere periodes thuisblijven en daarbij het minst aantal vakantiedagen in ruil geven. We leggen het je graag uit en daarom beginnen we met een vliegende start. Nieuwjaarsdag, 1 januari valt dit jaar op een maandag. Door vakantiedagen op te nemen op 2,3,4 en 5 januari, gebruik je slechts 4 verlofdagen en geniet je van een welverdiende pauze van 9 dagen voor je het werkjaar ingaat.

Op 1 april, en nee, dit is geen grap, valt Paasmaandag! Waarom niet optimaal van deze feestelijke timing profiteren? Neem een extra lange vakantieweek door 2,3,4 en 5 april vrij te nemen. Slecht 4 vakantiedagen inruilen om maar liefst 9 dagen te genieten.

De gebruikelijke 'Dag van de Arbeid' in mei valt dit jaar op een woensdag. Neem 2 extra dagen vrij op donderdag en vrijdag om een korte vakantie van 5 dagen te creëren.

Donderdag 9 mei staat Hemelvaartsdag alvast als feestdag in jouw agenda. Kan jij profiteren van een brugdag op vrijdag? Dan hoef je slechts 3 dagen in return te geven om 9 dagen vakantie te hebben. Duid dan 6, 7 en 8 mei op jouw vakantiekalender zeker aan.

O.L.V. Hemelvaart valt op donderdag 15 augustus. Met 3 verlofdagen (12,13 en 14 augustus) en een brugdag op vrijdag, heb je slechts 3 verlofdagen nodig om een week thuis te zijn ,wat in totaal voor 9 vrije dagen zorgt. De vakantie mag beginnen!

We springen meteen over naar vrijdag 1 november, de dag van Allerheiligen. Neem 4 dagen vrij (28,29,30 en 31 oktober) en krijg 9 dagen om jouw perfecte vakantie te plannen. 

Wapenstilstand valt op maandag 11 november en biedt een vergelijkbare kans voor vakantieplezier. Neem 4 verlofdagen (12,13,14 en 15 november). Ook hier geniet je van welverdiende vakantie van 9 dagen ongekend plezier.

 

Heb je de dagen al eens goed opgeteld? Je geeft 24 verlofdagen op en krijgt in totaal 68 vakantiedagen in de plaats. Dat is meer dan verdubbeld! Dus plan alvast jouw dagen in en vergeet zeker niet te boeken op onze website om jouw vakantiedagen nog leuker te maken.

 
Vakantieplanning
 
2023
 
Holiday Suites Nieuwpoort

Voila, een volle agenda met véél vakantie? Check! Nu je toch zoveel vakantie hebt moet je zeker en vast bij ons langskomen! Leg je nu al jouw verlof vast en boek je daarbij onmiddellijk een vakantie bij Holiday Suites? Dat kan!